ChatGPT: jokamiehen ja -naisen myynti- ja markkinointiassari

Pidämme ilmaisen aamiaiswebinaarin tekoälyn käytöstä myynti- ja markkinointityössä 20.6. Tavoitteenamme on, että jokainen oppii jotain, joka tarttuu tästä omaan myynti- tai markkinointityöhön. Lisäksi pyrimme siihen, että osallistuijille tulisi parempi kuva siitä, mihin verkosta saatavat ChatGPT:t ja Midjourneyt taipuvat kotimaisen ohjelmistoyrityksen käytössä ja jokainen, joka ei vielä ole juuri palveluja käyttänyt saisi rohkaisun kokeilla näitä ihan itse.

Myynnin ja markkinoinnin tekoälyn haltuunotto auttaa työssä välittömästi mutta sen lisäksi oppi tuottaa yritykseen konkreettista osaamista ja ideoita siitä, miten tekoäly voi vaikuttaa yrityksen omaan toimialaan sekä yrityksen toimintaan. Monella alalla tekoäly tulee muuttamaan valtasuhteita nopeammin kuin yksikään aiempi teknologinen murros.

Tapauhtuman järjestäjänä on Software Finland ry (entinen Ohjelmisto ja e-business ry) ja kaikki, myös ei-jäsenet, ovat tervetulleita. 

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella:
https://lnkd.in/enkMdSC9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *