Palvelumme

Mutkatonta strategiakonsultointia

Autamme liiketoiminnan kehittämisessä, strategiatyössä sekä myynnin ja markkinoinnin muutoskohdissa. Tuomme pöytään yhteensä 70 vuoden toimialaosaamisemme ja -kokemuksemme yhdistettynä tuoreimman teknologian hyödyntämiseen. Juuri nyt tekoäly myös on mahdutettava tiekartalle.

Liiketoiminnan kehittäminen ja strategiatyö: Liiketoimintamallien kehitys, SaaS-strategia, strateginen suunnittelu, strategian jalkauttaminen, hallitustyöskentely, yrittäjyys, innovaatiotoiminta, tuotteistuspalvelut (erityisesti softatuotteet ja it-konsultointipalvelut), kasvu ja kansainvälistyminen

Markkinoinnin ja viestinnän sparraus, strategia & sisältö: Markkinointistrategia, tekoäly markkinoinnin työssä, digitaalinen markkinointi, markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen, osaamisen kehittäminen, sisältömarkkinointi, markkinatutkimus, asiakkuuksien hallinnan kehittäminen

Tekoäly markkinoinnissa

Uusi tekoälyn hyödyntämiseen liittyvä palvelumme yritysten markkinointi- ja viestintätiimille. Ota tekoäly haltuun ja osaksi markkinointiasi!

Johdon AI- ja digisparraus

Taidamme uusimmat teknologiat ja toimimme yritysjohdon tukena muun muassa digitalisaatioon ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyen. Keväällä 2023 tekoäly on ollut mukana yli 80%:ssa asiakasprojekteistamme. Digimurroksessa pärjäämisessä tarvitaan roppakaupalla poisoppimista ja uusia taitoja. Autamme sinua ja tiimiäsi näiden omaksumisessa. 

Softatuotteen go-to-market -konsultointi

Olemme parhaimmillamme tilanteissa, joissa uusi tuote tai palvelu on juuri tulossa markkinoille tai joissa tuotteen tai palvelun markkinoille tulo ei vielä ole tuottanut haluttua tulosta. Kitkanpoistokeinoja on runsaasti.

Muita palveluitamme

  • Innovaatioseteli. innovaatioiden kaupallistamiseen on saatavilla Business Finlandin Innovaatioseteli-palvelu. Se on 6000 €:n 100% tuki, jossa ei ei ole yritykselle omavastuuosuutta. Kamoon Digital Oy auttaa innovaatiosetelin hakemisessa, kysy lisää.
  • Haamukirjoittaminen (esim. whitepaper)
  • Henkilöbrändin kehittäminen
  • Vuokrajohtajuus
  • Hallitustyöskentely

Pk-yritys, hae palveluihin ELY-rahoitusta

Kasvuun, kansainvälistymiseen, myynnin ja markkinoinnin strategiatyöhön ja suunnitteluun sekä innovaatioden kaupallistamiseen voi hakea ELY:n kehittämistukea.

Olemme ELY-keskuksen hyväksymiä kehittämiskonsultteja ja pk-yritykset voivat saada tähän työhön ELY:n kehittämistukea, lue lisää täältä.