Tekoälykoulutukset

Miten hyödynnät luovaa tekoälyä markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä?
Riitta Raesmaa

Kaikessa tietotyössä – ja erityisesti markkinoinnissa ja viestinnässä – kannattaa nyt ottaa tekoälystartti. Napakka koulutuspaketti koko tiimille, Riitan osaavassa ohjauksessa, auttaa alkuun – ja pidemmälle ehtineitä polulla eteenpäin.

Miksi yhteisellä koulutuksella on hyvä aloittaa?

Kun koko tiimi pohtii tekoälyn käyttöä yhdessä, saatte yhteisen sanaston, selkeän käynnistysavun ja välittömiä hyötyjä. Tämän jälkeen huomattavasti helpompi edetä. Lisäksi säästyy aikaa verrattuna siihen, että jokainen tutkailee työkaluja yksin.

Riitta vetää räätälöityjä koulutuksia kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille – sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Myös yksityistunnit onnistuvat, jos niin toivot. Koulutus räätälöidään aina toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toki testatut, tuoreet perussisällöt ovat sinua odottamassa.

Riitan vetämässä koulutuksessa: 
  1. Markkinointia ja viestintää – ja tietotyötä yleensäkin – tukeva tekoäly ja sen mahdollisuudet tulevat tutuksi
  2. Saat käytännönläheisiä neuvoja ja työkaluja promptaamisen saloihin
  3. Kuulet suuren määrän käyttötapauksia
  4. Pääset tekemään ensimmäiset kokeilut tekoälyllä ohjatusti
  5. Saat raaka-ainetta oman organisaatiosi pohdintoihin ja ohjeistukseen: millaisin askelin tekoäly kannattaa ottaa hyötykäyttöön – missä ovat sudenkuopat ja millaiset mahdollisuudet avautuvat
Palautetta Riitan tyylistä:

”Todella asiantunteva luennoija ja hyvin käytännönläheinen esitys.”

”Todellinen ammattilainen veti tämän session! Huikeaa Riitta!”

”Hyvä kokonaisuus, jossa oli sopivassa suhteessa teoreettista ja käytännönläheistä sisältöä.”

”Tämä toimii, hyvä kun puhumassa ei ole se ainainen ”IT kaveri” vaan kokenut, keski-ikäinen tekoälyn/tietotyön osaaja, jonka use caseissa näkyy kokemus ja näkemys.”

”Riitan tapa inhimillisellä ja ihmisen kokoisella tyylillä kertoa omista kokemuksista ja jakaa käytännön esimerkkejä. Paljon hyviä vinkkejä yrityksen/yrittäjän arkeen. Kiitos!”

”Hyvä sisältö ja bonuksena: Riitta on miellyttävä puhuja/esiintyjä.”

Pyydä tarjous 

Pyydä tarjous käytännönläheisestä tietoiskusta (1–1,5 h) tai pidemmästä koulutuksesta/koulutuksellisesta työpajasta. Suosittelen maksimissaan 2–3 tunnin pituisia työpajoja, jotta asioiden omaksuminen onnistuu ilman ähkyä.

Toteutus joko verkon yli tai kasvotusten. Kustannus riippuu osallistujamäärästä, pituudesta, räätälöinnin määrästä ja toteutustavasta. Pyydä tarjous!

Kerron mielelläni lisää! 

AI-terveisin
Riitta 

Laita viesti minulle sähköpostilla (riitta@raesmaa.com), tai alla olevalla lomakkeella tai soita 040 9033650.